Over ons


 


Onze B&B is gevestigd in een boerderij uit de 19e eeuw. Na een ingrijpende verbouwing in 2015, zijn we in juli 2015 geopend. We zijn gestart met kamer Den Deel en in 2017 is daar de prachtige kamer De Paardenstal bijgekomen. Beide kamers zijn van alle luxe voorzien en zijn smaakvol ingericht met een moderne/landelijke uitstraling, en zijn beide geheel privé.

Op de voormalige boerderij fokken en houden we  dressuurpaarden. Naast paarden lopen er nog de honden(Beagles) Summer en Dolores, de katten Kitty & Jack, kippen die zorgen voor het verse eitje bij het ontbijt en fokken we met ReeBonte Indische Loopeenden.

 

 

 Omgeving

 De accommodatie is gelegen in een landelijk gebied met een riant uitzicht over de weilanden. In de nabijheid zijn er schitterende natuurgebieden Het Leudal en De Beegderheide. We zijn gelegen aan de bekende (knooppunten) fietsroutes. Routekaarten zijn aanwezig op de B&B. Ideaal voor een dagje of paar dagen fietsen. Op enkele minuten van onze B&B zit een  Fiets en Tandemverhuur.

Honden zijn bij ons ook van harte welkom.

Vanaf de B&B is het mogelijk om een heerlijke rustige wandeling te maken (5km) die je langs de bevers leid die bij ons achter leven in hun natuurlijke omgeving.

Het maasplassen gebied tussen Grathem en Roermond heeft veel mogelijkheden voor watersporters. Roermond heeft een prachtig winkelcentrum met historische panden. Daarnaast kunt u eindeloos shoppen in het Designer Outlet Shopping Center.

* NIEUW: In het plaatsje Hunsel kan men een Oldtimer huren voor een hele of halve dag en genieten van de mooie omgeveing. Voor info www.leukeoldtimers.nl

Op fiets afstand is ook Thorn gelegen. Het stadje is beroemd vanwege haar witte huisjes. Een bezoek waard.